Deficiente de nutritie – ghid pentru cereale

SMARTfert

SMARTfert este cel mai nou site de profil si probabil aici regasiti cele mai noi, inovative si interesante solutii in ceea ce priveste nutritia plantelor.

SMARTfert inseamna sa facem lucrurile cu inteligenta pentru a avea rezultate maxime cu costuri mici, daca se poate. Echipa tanara, dinamica si cu experienta va sta la dispozitie pentru a gasi cea mai buna rezolvare la problemele aparute. Solutiile pe care le adoptam sunt bazate atat pe cercetarea stiintifica si a rezultatelor de laborator, dar si a experientelor, testelor efectuate in camp.

Din 2014 de cand dezvoltam aceste produse in Romania, am constatat ca fermierii sunt din ce in ce mai interesati de a face calitate, aceasta pe langa cresterea randamentului productiilor fiind singurele solutii pentru a deveni din ce in ce mai profitabili . Ne mandrim cu faptul ca produsele noastre au performat, iar cei care le-au incercat au ramas clienti fideli.

Orice sugestie este binevenita si o puteti transmite pe adresa: contact@smartfert.ro; Sos Giurgiului 192, Sector 4, Bucuresti, sau la telefon: +40 758 085 665.


Misiune

Viziune

Valori

Misiune

Misiunea noastra este sa sprijinim dezvoltarea agriculturii, sa intelegem nevoile fermierilor si sa venim cu solutii practice care sa creasca randamentul, sau sa rezolve o problema de nutritie a plantei.

Viziune

Sa fim principala sursa de informare a fermierului, iar acest lucru sa se realizeze si cu sprijinul colegilor de breasla, impartasindu-si experientele creand plus valoare.

Valori

Integritate. Suntem onesti si deschisi, facand lucrurile asa cum trebuie. Pastrandu-ne obiectivitatea si nespunand lucruri urate despre concurenta consideram ca facem un lucru normal.

Respect. Respectandu-i pe cei din jurul nostru, ne respectam pe noi. Respectand agricultura ne respectam tara. Ne dorim sa fim tratati asa cum noi ii tratam pe ceilalti.

Pasiune. Facem totul cu pasiune, iar cand pasiunea este motorul actiunilor, rezultatele nu vor intarzia sa apara.